Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Ektakth Eidhsh Seismos Twra Sthn : Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .

«η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Ektakth Eidhsh Seismos Twra Sthn
Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Ektakth Eidhsh Seismos Twra Sthn from www.kalimera-ellada.gr
The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Δεύτερος σεισμός 4,4 ρίχτερ στην κάρπαθο. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.

Δεύτερος σεισμός 4,4 ρίχτερ στην κάρπαθο.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Δεύτερος σεισμός 4,4 ρίχτερ στην κάρπαθο. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. The lifo team · σεισμός στην κρήτη: «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Hadley My Daily
Hadley My Daily from lh5.googleusercontent.com
Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Δεύτερος σεισμός 4,4 ρίχτερ στην κάρπαθο. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου . Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Δεύτερος σεισμός 4,4 ρίχτερ στην κάρπαθο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη.

Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: Hadley My Daily
Hadley My Daily from lh5.googleusercontent.com
Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Αναφορές για ζημιές στη σητεία.

«η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου».

Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. Πριν λίγο σημειώθηκε δόνηση 3,8 ρίχτερ, 4 χιλιόμετρα ανατολικά του αρκαλοχωρίου. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Νέος σεισμός σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 21/10 στην κρήτη και συγκεκριμένα στο ηράκλειο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα ανατολικά της ζάκρου λασιθίου, κατεγράφη στην κρήτη σύμφωνα με το . The lifo team · σεισμός στην κρήτη: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Άλλος ένα σεισμός κούνησε την κρήτη. Δεύτερος σεισμός 4,4 ρίχτερ στην κάρπαθο. Σεισμός τώρα στην ιεράπετρα κρήτης, με το γεωδυναμικό ινστιτούτο να ανακοινώνει το επίκεντρο και το βάθος της σεισμικής δόνησης. Αναφορές για ζημιές στη σητεία. Οι τελευταίοι σεισμοί στην ή κοντά στην κρήτη: «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου».

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Ektakth Eidhsh Seismos Twra Sthn : Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου .. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός σεισμός καταγράφηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της τετάρτης (20/10), στο αρκαλοχώρι κρήτης. «η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη όταν άκουσα γείτονες που έβγαιναν από τα σπίτια τους να φωνάζουν το όνομά μου». Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . The lifo team · σεισμός στην κρήτη:

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός  σεισμοσ τωρα. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους δρόμους.